top of page
Foto van schrijverNiki Nelissen

HET IS ZOVER!

Bijgewerkt op: 31 mei



Eindelijk is het zo ver! De eerste druk van mijn boek "De Kracht van één zijn met je Ware Zelf" rolde van de pers. Mei 2024 zal ons voor altijd herinneren aan de geboorte van Marcus, ons 6de kleinkind, een zoontje voor Elise en Christopher - broertje voor Eva, en de launch van mijn eerste boek.


Hoe is het zover gekomen?

Wel, jullie volgen nu al bijna 3 jaar ons Spaans verhaal. In 2021 verhuisden we naar Spanje en gedurende de eerste 18 maanden werkten we aan onze woning en ons domein. Er gebeurden heel wat verbouwingen aan de buitenkant van onze woning en onze tuin werd stilletjes aan omgetoverd in een groene zone waar het zalig is om te verblijven.

Toen de grootste werken achter de rug waren kreeg ik het gevoel dat het moment gekomen was om wat meer tijd voor mezelf te nemen. Tijdens de turbulente ervaringen, die mijn levenspad tekenden voor ik Johan ontmoette, nam ik nooit echt voldoende de tijd om aan mijn persoonlijke heling te werken. Die tijd kwam nu eindelijk vrij. Ik verdiepte mij verder in mijn helingsproces door te werken aan bewustzijnsverruiming met het lezen van boeken, het bekijken van heel wat documentaires, het volgen van een aantal cursussen en een opleiding in The Emotion Code - energie heling. Daarnaast verdiepte ik mij verder met relaxatie en meditatie oefeningen.

Ook de nood aan het neerschrijven van mijn levenservaringen en opgedane kennis drong zich op. Mijn persoonlijke transformatie bracht zoveel rust, vrede, herstel, warmte en dankbaarheid in mijn leven dat ik deze met iedereen wou delen. Zo begon ik met het schrijven van een boek. Mijn ervaringen, helingsproces en nieuwe opgedane kennis vormden de basis voor de nieuwe "One with your True Self" coaching methode die ik ontwikkelde. De kroon op het werk, het doel van mijn levenspad.


Sharing is caring - caring is sharing

Mijn hele leven heb ik nood gehad aan het leveren van een bijdrage aan de wereld, mensen, de natuur. Fairco was een project dat mij nauw aan het hart lag en helemaal aansloot bij mijn levenswijze en levensvisie. Daarnaast was ik ook al een tiental jaren actief in het begeleiden van mensen met belemmerende emoties en negatieve gedachtesystemen.

Vanuit mijn levenservaring heb ik steeds de nood gehad om anderen te begeleiden op hun levenspad, om het hen gemakkelijker te maken door mijn persoonlijke ervaringen te delen.

Door het delen van onze ervaring en kennis dragen we immers bij aan de zorg voor anderen:

"Sharing is Caring". Door het zorgen voor de anderen delen we ons medeleven, onze liefde en vriendschap voor hen: "Caring is sharing".

Onze natuurlijke levensstijl en holistische levensbenadering vloeiden zo mooi in elkaar over en vormden tenslotte een symbiotisch geheel dat ik vertaalde in een nieuwe coaching methode.


We zijn allen op zoek

Elk van ons is op zoek. We worden op deze aarde geboren als een puur, onschuldig kindje dat in de loop van het leven gevormd/vervormd wordt door heel wat externe factoren en traumatische gebeurtenissen, waardoor we ver van ons authentieke zelf verwijderd geraken.

Dit uit zich vaak in gedragspatronen, perfectionisme, belemmerende negatieve gedachten en emoties die ons er van weerhouden om een vrij en gelukkig leven te leiden.

We komen vast te zitten en vinden er geen antwoord op. Toch zullen we steeds blijven hunkeren naar die verbinding met ons Ware Zelf en op zoek gaan naar antwoorden.

We zullen die antwoorden steeds buiten onszelf zoeken, terwijl het antwoord diep binnen onszelf ligt - de verbinding met ons authentieke zelf, onze diepste kern.

Je kan de rest van je leven de oorzaak van jouw problematiek bij anderen leggen of deze koppelen aan beleefde negatieve gebeurtenissen, het zal je echter niets opleveren.

Die personen en gebeurtenissen zijn immers niet wat dient geheeld te worden, wel de hieraan gekoppelde negatieve emoties die jij ervaarde.


"Trauma is not what happens to you.

Trauma is what happens inside you

as a result of what happened to you."

Gabor Maté


Deze vastzittende emoties zitten vast in jouw lichaam onder vorm van energiebollen. Emoties en gedachten bestaan immers uit energie en deze kunnen opgelost worden.

De weg naar heling is de weg die leidt naar je diepste kern.

Zodra we weer verbinding kunnen maken met ons authentieke zelf, bevrijd van negatieve gedachten en emoties, staan we in onze Kracht en zijn er geen grenzen, geen beperkingen meer.


Hoe je weer kan verbinden met je authentieke zelf, je Ware Zelf, je diepste kern, lees je in mijn boek.



Korte inhoud boek


Tijdens een turbulente en traumatische jeugd en later een aantal misgelopen relaties, leed Niki onder verschillende vormen van misbruik en werd zij geconfronteerd met mystieke ervaringen die haar lieten stilstaan bij de zin van het leven.


"De Kracht van één zijn met je Ware Zelf", haar eerste boek, brengt op een unieke manier haar levenspad in beeld waarbij de lezer ondergedompeld wordt in uitdagende omstandigheden met het fictieve verhaal van Elisabeth, een moedige jonge vrouw die op zoek is naar zichzelf.




Daarnaast wordt uitgebreid aandacht besteed aan de "One with your True Self" coaching methode - die Niki ontwikkelde op basis van haar levenservaringen en professionele kennis - die de lezer begeleidt op zijn pad naar een gelukkig, gezond en evenwichtig leven.


De Kracht van één zijn met je Ware Zelf is een gids voor heling die leidt naar de verbinding met je ware zelf, de toegang tot een bewust, gelukkig en overvloedig leven. Het boek biedt een antwoord op existentiële vragen, een oplossing voor mensen met belemmerende vastzittende emoties en negatieve gedachtesystemen en toont de weg naar bewustzijnsverruiming.


Het is een mooie full color Paperback geworden van 256 pagina's met leerrijke quotes, mooie illustraties en cover van Johan's dochter, Laura Bertrands (www.studioberella.be)





Inhoud boek

Het boek is ingedeeld in 7 delen waarbij je als lezer diepere kennis verwerft over de volgende topics:


  • Je blauwdruk samenstellen. Een eerste zoektocht naar je Ware Zelf.

  • Je bewust worden en begrijpen van de factoren die je gedrag beïnvloeden.

  • Het helen van vastzittende emoties en ombuigen van negatieve gedachtesystemen.

  • Bewust leven met een natuurlijke levensstijl.

  • Verbinden met je lichaam en Hart-Ziel connectie.

  • Het manifesteren van je nieuwe toekomst.

  • Je missie in dit leven.


een leerrijk traject dat ondersteund wordt met:


  • een fictief verhaal dat duidelijk schetst hoe externe factoren en traumatische ervaringen invloed uitoefenen op onze emoties, gedachten en gedragingen, met verklarende informatie over de vermelde gedrags- en ontwikkelingsstoornissen;

  • coaching oefeningen in zelfontwikkeling en reflectie;

  • tips en receptjes voor een natuurlijke levensstijl;

  • QR-codes die je naar de website leiden met de audio's voor relaxatie en meditatie oefeningen;

  • een volledig stappenplan voor jouw nieuwe start.



Zelf op weg

Het boek helpt je op weg naar de verbinding met je Ware Zelf. Heb je echter nood aan begeleiding dan kan je op mijn website terecht waar je een online coaching traject kan volgen. Dit onder verschillende vormen:

  1. Online One with your True Self coaching traject: je volgt het traject zelfstandig online met de nodige ondersteuning van mijn kant.

  2. Online One with your True Self 1-op-1 coaching traject: je volgt het traject online en wordt ondersteund met live coaching sessies.

  3. Verblijf op locatie: Je verblijft een week op ons zonnig domein in Spanje en volgt de themaweek "Verbind met je Ware Zelf"

De trajecten worden aangevuld met een Emotion Code energie heling sessie, relaxatie en meditatie oefeningen en afgesloten met een live Q&A sessie.


Meer informatie vind je op de website: www.onewithyourtrueself.com









Bestel je boek nu!

Je kan het vanaf nu bestellen in voorverkoop via deze link:

Het verzenden van de boeken start op 5 juni 2024!




Een e-book is verkrijgbaar in het Engels, je kan het ook aankopen in de webshop van de website.







In de webshop vind je nog meer producten zoals A1 formaat posters van de mooie illustraties, bladwijzers en een set van inspirerende kaarten die je begeleiden bij het houden van diepgaande gesprekken over thema's uit het boek.


Voor meer vragen kan je mij altijd contacteren:


Je kan One with your True Self ook volgen op sociale media!





Lees het boek en schrijf een comment op één van deze media.

Delen mag!

Dankjewel bij voorbaat.


With love and warmth,

Niki


3 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page