top of page
Foto van schrijverNiki Nelissen

Verwerkingsperiode na een Emotion Code sessie

Na het oplossen van vastzittende emoties tijdens een Emotion Code sessie volgt de verwerkingsperiode. Tijdens deze verwerkingsperiode past het lichaam zich aan de energetische veranderingen aan die zijn veroorzaakt door de energieheling. Door het oplossen van laag vibrerende emoties zal een leegte ontstaan die door andere energieën dient ingenomen te worden.


Deze verwerkingsperiode kan op verschillende manieren worden ervaren. Voor sommigen wordt ze gekenmerkt door intense emotionele of fysieke gewaarwordingen, terwijl anderen nauwelijks symptomen ervaren.


Tijdens de verwerkingsperiode zal het onderbewuste geen aanvullende energieheling toestaan. Als je probeert door te gaan met een sessie terwijl het lichaam in verwerking is, zul je waarschijnlijk veel verwarrende antwoorden krijgen. Als het antwoord op de vraag "Is er een andere vastzittende emotie die ik nu kan vrijgeven?" "Nee" is, dienen we dit met liefde te accepteren. Na de verwerkingsperiode kan een volgende sessie plaatsvinden.


Hoe lang duurt de verwerkingsperiode na energieheling?


De verwerkingsperiode duurt doorgaans twee of drie dagen, hoewel het voor sommigen korter of langer kan zijn. De verwerkingsperiode verschilt van persoon tot persoon, en zelfs van sessie tot sessie. Het kan afhangen van verschillende factoren, zoals het type of de intensiteit van de opgeloste emoties, de fysieke, mentale en of emotionele toestand van de cliënt, en zijn of haar gevoeligheid voor energiewerk.

Sommige mensen zijn van nature behoorlijk gevoelig voor energiewerk en kunnen veel langer nodig hebben om een heling sessie te verwerken.



Tips om je te ondersteunen tijdens de verwerkingsperiode


  1. Blijf gehydrateerd! Tijdens deze periode is het belangrijk om veel water te drinken. Energieheling kan het lichaam uitdrogen. Voldoende hydratatie helpt het lichaam om energieheling efficiënter te verwerken.


  2. Rust! Neem de tijd om tijdens deze periode te rusten! Zorg voor voldoende slaap en neem de tijd om te ontspannen.


  3. Eet gezond voedsel. Voorzie je lichaam van de voedingsstoffen die het nodig heeft, zodat het de energieheling kan verwerken.


  4. Beweeg je lichaam. Lichte oefeningen kunnen helpen om energie door het lichaam te laten stromen. Overweeg een yoga, tai chi oefening of een wandeling.


  5. Luister naar jezelf! Jij kent jezelf het beste, en het kan een krachtige ervaring zijn om tijdens deze tijd naar je intuïtie te luisteren. Vraag jezelf wat je nodig hebt en geef jezelf toestemming om die dingen te doen.



Welke gewaarwordingen kan je tijdens deze periode ervaren?


  • Je kan je moe voelen en later erg energiek, of andersom.

  • Honger hebben of juist geen eetlust.

  • Een beetje pijnlijk voelen of hoofdpijn hebben.

  • Een breed scala aan emoties ervaren terwijl ze worden verwerkt en vrijgegeven.

  • Fysieke symptomen kunnen aanzienlijk verminderen of je kunt korte tijd intensere sensaties ervaren.

  • Je kan fysieke sensaties voelen zoals tintelingen, warmte of licht ongemak.

  • Helemaal niets ongewoons voelen!

  • Je behoorlijk ontspannen en in vrede voelen.

  • Dieper slapen of intensere, levendige dromen hebben.

  • Mentale helderheid ervaren.

  • En meer in tune zijn met je intuïtie.


Noteer na elke sessie wat je tijdens de verwerkingsperiode ervaart en deel deze informatie bij de aanvang van je volgende sessie. Heb je nog vragen stuur mij een berichtje.


Niki




 

17 weergaven0 opmerkingen

Comentários


bottom of page